bestemmingen

Name Thailand
Content

Info over Thailand

Er is geen visum vereist indien u als toerist naar Thailand reist voor een max. periode van 30 dagen. U dient echter wel in het bezit te zijn van een paspoort dat meer dan 6 maanden geldig is na uw vertrek uit Thailand, een bewijs van voldoende financiële middelen en een retourticket (of ticket naar de volgende bestemming).

Supported Visa Type Toerisme, Zaken
Alle bestemmingen bekijken »